Wilt u (parttime) expert worden bij SupportMyPC?

text: pc expertVoor het accepteren van opdrachten staat u online in contact met SupportMyPC en via ons platform hebt u toegang tot het overzicht van openstaande opdrachten van onze klanten. U kunt een opdracht accepteren wanneer u de gevraagde kennis en vaardigheid hebt en in de gelegenheid bent om de opdracht binnen de gevraagde termijn uit te voeren. U hoeft u niet fulltime beschikbaar te zijn en u kunt werken wanneer het u uitkomt en zo vaak als u wilt. Uiteraard moet u een korte selectieprocedure doorlopen, voordat u als expert aan de slag kunt!

 

Bij SupportMyPC bieden wij onze klanten een Tevredenheidsgarantie. Het verdient aanbeveling deze goed door te lezen. Het accepteren van een opdracht waarvoor u niet gekwalificeerd of geschikt bent kan ertoe leiden dat u niet wordt uitbetaald!

 

SupportMyPC werkt als een intermediair, die een opdrachtgever rechtstreeks in contact brengt met de aangesloten experts. Na afloop van de werkzaamheden zorgt SupportMyPC voor uw uitbetaling. Duurt een opdracht langer dan één week, dan ontvangt u per week de overeengekomen vergoeding voor de gewerkte uren.

Wanneer u geen ondernemer bent, maar als particulier persoon voor ons werkt, dan ontvangt u aan het einde van het jaar een zg. IB47-opgave, ten behoeve van uw aangifte Inkomstenbelasting.

 

Werkt u vanuit een bedrijf of als ZZP-er, dan ontvangt u van iedere uitbetaling een Creditnota met btw-vermelding. Hebt u als ondernemer geen VAR-verklaring overlegd, dan ontvangt u eveneens aan het einde van het kalenderjaar een IB47-opgave.

Veel succes, namens SupportMyPC.