hoe werkt hetSupportMyPC is een website voor hulp bij computerproblemen. Hebt u problemen met uw PC, laptop of tablet? Vragen over randapparatuur of software? SupportMyPC brengt u in contact met online ICT-experts, die klaar staan om PC-hulp te bieden.

 

Dag en nacht computerhulp, 7 dagen per week

Onze ICT-experts zijn 7 dagen in de week, dag en nacht bereikbaar via onze website. Zij geven computerhulp per e-mail of telefoon en u  kunt een expert via internet toegang geven tot uw PC om een probleem op te lossen (remote control). Daarnaast kunt u een afspraak maken met een PC-expert voor een huisbezoek, om u thuis of op kantoor te komen helpen. Nadat u op de website van SupportMyPC een computerprobleem hebt gemeld tussen 07:00 en 22:00 neemt binnen 4 uur een van onze expertscontact met u op en wordt er aan de oplossing gewerkt..

 

Wij ondersteunen alle merken software en randapparatuur

Het maakt niet uit welk programma u gebruikt en wat het merk is van uw PC of printer; SupportMyPC helpt u altijd. Van een eenvoudige vraag tot een gecompliceerd probleem.

 

Ticket aanmaken

Nadat u hebt gekozen hoe u geholpen wilt worden, helpt een invulscherm u om een ticket aan te maken voor uw hulpverzoek. In het ticket kunt u uw vraag stellen of uw probleem omschrijven. Een expert neemt uw ticket binnen vier uur in behandeling. Maar u kunt ook een datum of tijd opgeven waarop u wilt worden geholpen.

 

De kosten

Bij SupportMyPC betaalt u geen registratiekosten en geen abonnementskosten! U betaalt alleen voor de support die u vraagt. En wij hanteren vaste tarieven, dus geen vervelende verrassingen achteraf! Raadpleeg voor de tarieven de homepagina!

 

Betalen

Bij SupportMyPC betaalt u met supportpunten, die u kunt kopen op de website. Supportpunten kunt u afrekenen met iDEAL, een Creditcard, of met PayPal. U ontvangt van de aankoop van supportpunten een factuur, indien gewenst met vermelding van de btw.

 

U kunt steeds supportpunten kopen wanneer u een ticket aanmaakt. Uw supportpunten worden gereserveerd voor de betaling van de expert. Als u naar tevredenheid bent geholpen worden de supportpunten afgeschreven van uw tegoed en krijgt uw expert uitbetaald.Wanneer u bent ingelogd wordt uw tegoed aan supportpunten vermeld rechts bovenaan op het scherm.

 

U kunt ook supportpunten vooruit kopen. Hoe meer supportpunten u vooruit koopt, hoe meer korting u ontvangt! Ga hiervoor naar ‘Supportpunten kopen’.

 

Probleem opgelost?

Wanneer de expert uw supportverzoek heeft gereedgemeld, ontvangt u daarover een e-mail. U kunt aangeven of u wel of niet akkoord gaat met de aangeboden oplossing. Volg hiervoor de aanwijzingen in de e-mail. Pas wanneer u akkoord bent met de aangeboden oplossing, wordt het aantal gereserveerde supportpunten definitief van uw tegoed afgetrokken.

Wanneer u na 48 uur niet hebt gereageerd op de e-mail, dan gaan wij er van uit dat u akkoord gaat en wordt het ticket automatisch gesloten.

 

Voorkeurexpert

Een expert die u eerder naar tevredenheid heeft geholpen, kunt u aanwijzen als een ‘voorkeurexpert’. U kunt ervoor kiezen een ticket te laten versturen naar uw voorkeurexpert. Dit betekent wel dat SupportMyPC niet kan garanderen dat deze voorkeurexpert ook binnen een uur reageert! Daarom kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u deze geeft om te reageren. Reageert uw expert niet binnen die tijd, dan wordt het ticket alsnog aangeboden aan alle experts en krijgt u binnen een uur een reactie van de die uw ticket in behandeling neemt.

 

Een expert laten inloggen op uw PC

Wanneer u een expert toestemming geeft om via internet in te loggen op uw PC of netwerk, om zo van afstand werkzaamheden te kunnen verrichten, moet u daarvoor eenmalig een programmaatje van SupportMyPC downloaden. Uw expert zal u vertellen wat u moet doen. Zonder uw toestemming kan een expert nooit toegang krijgen tot uw PC. Hiervoor moet de expert namelijk iedere keer een code en een wachtwoord aan u vragen. U kunt de software dus gewoon op uw PC laten staan voor een volgende keer.

 

Bellen als u niet online bent

Wanneer u niet online kunt gaan, kunt u altijd bellen (lokaal tarief). Een van onze medewerkers zorgt dan dat u wordt teruggebeld door een expert. Dit nummer is dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur bereikbaar. Wanneer u buiten deze tijden belt, kunt u een bericht inspreken en wordt u zo snel mogelijk de volgende dag teruggebeld.

 

Niet tevreden?

Als u niet tevreden bent met de geleverde service, dan hoeft u ook niet te betalen. Dit betekent wel, dat uw expertniet wordt uitbetaald. Uiteraard zijn hier regels voor, ter bescherming van zowel onze klanten als onze experts. Lees hiervoor onze tevredenheidgarantie. In voorkomende gevallen bemiddelt SupportMyPC tussen de klant en de expert.

 

Het BizziPros Network
SupportMyPC maakt deel uit van het BizziPros Network. Het BizziPros Network is de online marktplaats voor direct inzetbare kennis en arbeid. Het BizziPros Network werkt niet als een uitzendbureau, maar werft en selecteert mensen met kennis en ervaring op zeer uiteenlopende niveaus, die zich als freelancer willen verbinden aan BizziPros of een van de aangesloten websites. Zowel particulieren als bedrijven kunnen binnen het BizziPros Network heel snel en gemakkelijk tijdelijk personeel inhuren of gewoon iemand vinden die een klusje wil doen.

 

Financiële afhandeling

BizziPros zorgt voor de complete financiële en administratieve afhandeling van alle tickets. Klanten kopen Supportpunten op één van de websites binnen het BizziPros Network. Deze supportpunten kunnen zij op alle websites besteden. Klanten kunnen betalen via iDeal, met een Creditcard, via PayPal of op factuur. Van iedere betaling ontvangen zij een btw-factuur per e-mail. BizziPros betaalt de freelancers.

 

Services Catalogue

In onze Services Catalogue vindt u een overzicht van de aangesloten websites voor specialistische vakgebieden. De freelancers, die u inhuurt via één van deze websites, zijn streng geselecteerd op kennis en ervaring. De tarieven die worden gehanteerd voor deze diensten, worden door de website bepaald. De kwaliteit die wordt geleverd, is echter ook gegarandeerd! In de Services Catalogue vindt u onder andere: