Reseller worden

 

affiliateSupportMyPC is op zoek naar mensen en/of bedrijven die met het concept van SupportMyPC een business willen opbouwen of hun eigen business willen aanvullen met onze diensten. Als Reseller ontvangt u commissie over de bestedingen van door u aangebrachte gebruikers. Ook is het mogelijk om exclusiviteit te verwerven voor onze diensten binnen uw eigen regio. Als een Reseller kunt u uw verdiensten van dag tot dag via onze website volgen.

 

Uw aanmelding als Reseller bij SupportMyPC is vrijblijvend, u ontvangt na ontvangst van uw aanmelding eerst verdere informatie per e-mail.

Er zijn drie soorten Resellers:

 

Een ISA (Independent Sales Agent) werkt doorgaans alleen en werft klanten voor SupportMyPC. Bijvoorbeeld een expert bij SupportMyPC kan heel goed ook ISA worden. Als ISA moet u goed kunnen communiceren en verkopen!
U doet dit bijvoorbeeld op uw sportvereniging, aan uw kennissen, in het winkelcentrum of bij evenementen. Misschien kunt u het combineren met uw werk, waarvoor u bedrijven bezoekt. Of u maakt er uw werk van om bedrijven te bezoeken!

 

Een VAR (Vallue Added Reseller) is een bedrijf dat de service van SupportMyPC aanbiedt in combinatie met de eigen diensten of producten, bijvoorbeeld als service bij de verkoop van apparatuur of als ondersteuning bij de oplevering van een product of project.

Een VAR kan ook supportpunten verkopen aan haar klanten.

 

Een REF (Referral) plaatst bijvoorbeeld een banner van SupportMyPC op de website van zijn eigen bedrijf, of legt folders van SupportMyPC op de toonbank van zijn winkel. Wanneer klanten registreren met de referentiecode van de Referral, dan ontvangt deze commissie over hun bestedingen op onze website.

Geïnteresseerd? Meld U aan!